Peperoncino Ankara'nın şefi Daniel Evangelista, mutfağını sizlere açıyor. İtalyan mutfağının olmazsa olmazları, püf noktaları, sırları, merak edilenleri Daniel'in Mutfağı'nda...
4 Aralık 2011 Pazar
Daniel'in Mutfağı | 10 | Peperoncino'da Makarna Kursu
Daniel'in Mutfağı'nda yemek eğitimleri başladı. Bu hsfta sonu biz makarna kursu yaptık. Ayrıntılar ve fotoğraflar yazının devamında...
Önce makarnanın hamurunu hazırladık. Sonra öğrendik makarna nasıl kesilir? Tagliolini, Tagliaetlle, Fettuccine, Pappardelle, Maltagliati kesim çeşitlerini yaptık. Sonra Tortelli, Agnolotti, Mezzelune, Ravloli yaptık. Keyifli bir gündü. Herkese teşekkürler.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder