Peperoncino Ankara'nın şefi Daniel Evangelista, mutfağını sizlere açıyor. İtalyan mutfağının olmazsa olmazları, püf noktaları, sırları, merak edilenleri Daniel'in Mutfağı'nda...
7 Ocak 2012 Cumartesi
Daniel'in Mutfağı | 14 | Deniz mahsüllü makarna tarifi (İtalyan usulü)
Bu videoda ben anlatıyor İtalyan usulü deniz mahsullü makarna nasıl yapılır. İyi izlemek lazım. Çok malzemeli, çok lezzetli, müthiş bir makarna. İtalyanca'da Rigatoni ai frutti di mare diyor biz.
Hangi malzemelere ihtiyaç var?
- Rigatoni makarna
- Siyah midye
- Kalamar
- Karides
- Domates sosu
- Zeytinyağı
- Kum midye
- Tuz
- Karabiber
- Acı yağ
- Beyaz şarap
- Sarımsak yağı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder