Peperoncino Ankara'nın şefi Daniel Evangelista, mutfağını sizlere açıyor. İtalyan mutfağının olmazsa olmazları, püf noktaları, sırları, merak edilenleri Daniel'in Mutfağı'nda...
4 Kasım 2011 Cuma
Daniel'in Mutfağı'ndan İtalyan Usulü Tiramisu tarifi
Bügün İtalyan usulü tiramisu yapıyoruz. Ben tiramisunun videosunu çekti, anlattı size. ne kullanıyor, nasıl yapıyor? Malzemeler şöyle:
İtalyan Usulü Tiramisu
- 2 Yumurta
- 50 gr şeker
- 50 gr Mascarpone peyniri
- Bir fincan espresso yoksa kahve
- 1 gr pudra kahve
- 5 gr şarap likörü (Marsala,Porto)
- 2 adet Savoiardi (bisküvi)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Tarifinizi paylaştığınız için teşekkürler... Grazie :)
YanıtlaSilTarifinizi kendi sitemde paylaştım birkaç konuda anlaşılmadık nokta vardı. Alkol oranı için 1/5 birde 1/10 oranı veriyorsunuz orayı açıkladım. Benim için sağlık çok önemli bu nedenle çiğ yumurtanın nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili ayrıntılı bilgi verdim. Tarif için teşekkür ederim
YanıtlaSilİncelemek isterseniz: http://www.tiramisutarifi.com/2012/03/danyelin-italyan-usulu-tiramisu-tarifi.html