Peperoncino Ankara'nın şefi Daniel Evangelista, mutfağını sizlere açıyor. İtalyan mutfağının olmazsa olmazları, püf noktaları, sırları, merak edilenleri Daniel'in Mutfağı'nda...
4 Şubat 2012 Cumartesi
Daniel'in Mutfağı | 16 | Fırında Yeşil Elmalı Ördek Tarifi
Ben şimdi size bir şey göstericem. Biz Peperoncino'da Fırında ördek yapıyoruz. Hem de yeşil elmalı. Çok lezzetli. Siz merka ediyorsunuz bir nasıl fırında yeşil ördek yapıyor. O zaman tarifin drvamını buradan okuyabilir. Gel...
Petto di anatra alle mele verdi e cagonac accomoagnato diyoruz biz İtalyanca'da. Ama Türkçesi Fırında yeşil elmalı ördek dersen yeter.
Malzmeler
- Örnek göğsü
- Granny Smith elma
- Elma sirkesi
- Zeytinyağı
- Konyak
- Tuz
- Karabider
- Esmer şeker
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder